Visurile lor ne motiveaza.

Inocenta, joaca, imaginatie si visuri – le regasim in fiecare copil de pretutindeni, iar noi, cei mari, credem in ei si in ale lor visuri. Ii motivam, ii incurajam si ii sustinem.

Cine suntem?

Sunt aspecte care au dat nastere si dorintei noastre de a sustine visul lor de a fi actori renumiti, cu rol in productii din tara si strainatate. De a fi, cand vor fi mari, actori talentati si aplaudati.

Am creat astfel o platforma dedicata exclusiv cursantilor actuali ai Academiei Studiourile Buftea prin care le punem visul si talentul “in vazul tuturor”.  O platforma prin care agentiile de casting pot alege actorii de care au nevoie, in functie de productie si cerintele producatorilor de film.

Copiii inscrisi pe platforma au varsta cuprinsa intre 5 – 18 ani, participa de cel putin un an la cursurile Academiei noastre si au deja in portofoliul propriu cel putin un spectacol de teatru si un film de scurtmetraj.

Talentul, curiozitatea si dorinta de invatare a micilor actori sunt coordonate si dezvoltate de intreaga noastra echipa. Traineri, actori, scenaristi, regizori si directori de imagine cu experienta in domeniul teatrului si filmului – cu totii isi pun amprenta in talentul si determinarea copiilor.  

O platforma in care ne implicam activ si in care am reusit sa integram o baza de date de peste 400 copii ce au urmat cursurile de actorie, scenariu, regie si imagine.

Lucram intr-un mediu relaxat si creativ, dar suntem mereu ancorati in obiectivele stabilite. Suntem singura scoala de profil care realizeaza anual peste 30 de scurtmetraje cu si despre copii si adolescenti, cu premiere in cinematograf si organizam cel mai mare Festival de Teatru pentru copii si adolescenti din Bucuresti.